Be-opleggers


Opleggers voor BE-rijbewijs, een product dat sinds enkele jaren een grote bekendheid heeft gekregen, met name door de steeds strengere controles van de overheid op overschrijding van het maximaal toegestane laadvermogen. Ter vergelijking: het laadvermogen van een normale lichte truck bedraagt, afhankelijk van de opbouw, tussen de 700 en 1200 kg, terwijl het laadvermogen van een vergelijkbare BE-oplegger toch snel meer dan 3000 kg bedraagt! Een BE-oplegger combinatie is een ideale transportmogelijkheid gebleken, van het vervoer van lange pvc buizen, als autotransporter of als inrichting als show- en demonstratietrailer. Voor elk transportprobleem is er een oplossing met een BE-oplegger te vinden.

De mogelijkheden voor de opbouw die wij u kunnen bieden zijn nagenoeg onbeperkt. Open uitvoeringen t.b.v. auto- of machinetransport, transport van lange profielen etc., tot gesloten opbouwen. Gesloten opbouwvarianten in verschillende systemen, aluminium profielen, afgewerkt met lat-om-lat betimmering, volledig vlakke wanden van plywood, lichtgewicht panelen of geïsoleerde panelen voor koel- en vriestransport. Elke opbouw wordt compleet op maat gemaakt volgens uw specificaties en wensen en kan voorzien worden van een groot aantal extra accessoires en opties, zoals bijvoorbeeld diverse vastzetsystemen, koelunits, kachelsystemen, hydraulische laadkleppen etc. Uiteraard volgens de allerlaatste veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften.

Nieuw op dit gebied is de Clixtar oplegger, een vast gemonteerde oplegger, waardoor een “tandemas” voertuig ontstaat. Deze uitvoering combineert de voordelen van de be-oplegger (groter laadvermogen) met de rijeigenschappen van een normale bakwagen. In samenwerking met Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan kunnen wij u passende oplossing bieden.

 Zie www.veldhuizenwagenbouw.nl klik hier